Najbolji Smart Home uređaji za 2020. godinu – 6.

Najbolji Smart Home uređaji za 2020. godinu – 6.
Izvor: pcmag.com

Smart kuhinjski aparati

Wi-Fi lonac s kulinarskom preciznošću

Ako vas zanima sous vide kuhanje – gdje je hrana zatvorena plastikom uronjena u vruću kupelj da se kuha do savršenstva – potreban vam je “immerse circulator”.  Anova Culinary Precision Cooker koristi Wi-Fi povezivanje, tako da ga možete kontrolirati s bilo kojeg mjesta, čak i kad niste kod kuće. Veliki brojčanik omogućava vam da postavite željenu temperaturu na desetinu stupnja, prikaz prikazuje postavljenu i trenutnu temperaturu vode, a aplikacija vas informira o procesu kuhanja na svakom koraku. To čini kuhanje sous videa jednostavnim koliko god je to moguće.

Anova Culinary Precision Cooker, Izvor: pcmag.com

Traeger Ironwood 650

Bez obzira jeste li početnik u roštiljanju ili profesionalac, kuhanje s pravim roštiljem može značiti razliku između neuspjeha i uspjeha. S 1.200 dolara vrijednim Traeger Ironwood 650, nikada se ne morate brinuti zbog stvari poput vatre, neravnomjerne temperature kuhanja ili stalnog dodavanja drva. Traeger Ironwood 650,  može se koristiti za roštiljanje, pečenje i dimljenje, a puni pravim peletima od tvrdog drva, lako ga je koristiti i ima Wi-Fi. Ne nudi sve značajke svoje veće braće, od 2.000 dolara Timberline 1300, ali je pristupačniji i još uvijek nudi izvanrednu hranu.

Traeger Ironwood 650

Amazon Basics Microwave

Pametni kuhinjski uređaji obično su “pametni”, jer na neki način rade s aplikacijom. Možete ih kontrolirati telefonom ili tabletom, poput pećnice Tovala ili Smarter Caffe aparata za kavu. Ta funkcionalnost obično znači i da su skuplji od tradicionalnih ekvivalenta. Amazon Basics mikrovalna pećnica ruši obje ove predrasude. Po cijeni od 59,99 dolara košta približno isto kao i bilo koja druga mala 700-vatna mikrovalna pećnica, a umjesto izravnog upravljanja aplikacijama, možete jednostavno koristiti glasovne naredbe Alexa za kuhanje. Nije strašno moćna, a za korištenje govorne funkcionalnosti potreban vam je poseban Echo uređaj, ali cijene su slično kao i osnovni modeli, što je čini izvrsnom kupnjom.

Amazon Basics mikrovalna pećnica, Izvor: pcmag.com