Probajte kako je to biti gradonačelnik Dubrovnika!

Probajte kako je to biti gradonačelnik Dubrovnika!

Igra My Dubrovnik Game, o kojoj smo već pisali, je od danas besplatno dostupna na Google Play i App Store

Kreatori igre su objavili Facebook post, koji prenosimo u cijelosti.

My Dubrovnik game je prvenstveno namijenjen igranju na mobitelima i tabletima u kojoj imate jedinstvenu priliku okušati se u upravljanju gradom kao njegov gradonačelnik, naučiti puno o našoj prebogatoj povijesti i zabaviti se.

Uz igru smo pripremili i malo iznenađenje za sve vas koji se bave turizmom, od iznajmljivača preko bookera do agencija i hotela!

Možete link na našu igru poslati SVIM VAŠIM GOSTIMA bivšim, sadašnjim i budućim sa pozivom da zaigraju igru i na taj  način barem virtualno posjete Dubrovnik, a kad sve ovo prođe da ga stvarno posjete.

Kreirali smo poseban KOD koji glasi SEZONA2021 koji se može aktivirati u igri, a koji svim vašim gostima koji zaigraju igru i aktiviraju ga nosi DODATNE BODOVE u igri koji se mogu potrošiti na razne načine.

Kreirali smo šprancu tog posebnog pisma gostima koje možete poslati da se vi ne mučite objašnjavajući  o čemu se radi.

Šprancu pisma možete naći dole u nastavku maila ili vam ga možemo poslati na mail ako želite.

Pismo je na engleskom jeziku i u njemu objašnjavamo kakva je ovo igra, gdje se može naći, kako aktivirati kod uz naravno poziv da nam gosti dođu i posjete nas čim bude moguće.

Nadam se da će ova crossover promocija barem malo pomoći i da ćemo se svi živi i zdravi dočepati 2022.godine.

Molim vas dijelite ovaj post i šaljite svojim kontaktima pismo koje smo pripremili mailom jer naša zemlja nije dovoljno bogata ubacuje milijune u PR kao neke druge, ali mi možemo zajedničkim snagama pomoći da nam svima bude bolje. Znate kako se kaže zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača!

Ako imate bilo kakvih pitanja, ideja i/ili sugestija, slobodno pišite na mail viktorija@lawtechnology.biz